fbpx
NaslovnicaMINA BusinessSajam zapošljavanja 22. i 23. februar

Sajam zapošljavanja 22. i 23. februar

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Sajam zapošljavanja, koji organizuje The Chedi Luštica Bay u Tivtu, biće održan 22. i 23. februara u prostorijama hotela.

„Tokom dvodnevnog seminara u hotelu u Luštica Bay marini, svi zainteresovani će imati priliku da se upoznaju sa radom hotela i planovima za predstojeću sezonu, te da apliciraju za preko stotinu sezonskih i godišnjih poslova koje hotel nudi“, navodi se u saopštenju.

Seminar će se 22. februara održati od 13 sati do 17 sati, a 23. februara od deset do 14 sati. Aplikantima se savjetuje da ponesu više kopija rezimea, jer ih očekuju i personalni intervjui sa članovima The Chedi tima.

„Svi posjetioci će imati priliku da se prijave i za eksluzivni obilazak najvećeg projekta u Crnoj Gori – Luštice Bay, dok je hotel organizovao i besplatni prevoz iz Tivta, Kotora i Budve“, rekli su iz hotela.

The Chedi Luštica Bay je prvi od sedam hotela, koliko je planirano u novom turističkom gradu na Jadranu Luštici Bay, koji se gradi na tivatskom dijelu poluostrva Luštica.

„Prvim gostima hotel je otvorio vrata 21. jula prošle godine, a u ponudi je 111 smještajnih jedinica što ga čini jednim od najvećih luksuznih hotela na području Boke. Dobitnik je godišnjeg priznanja Wild beauty Award za najbolji hotel u Crnoj Gori u prošloj godini“, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije