fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRođendan Montenegro Airlinesa uz promotivne cijene avio-karata

Rođendan Montenegro Airlinesa uz promotivne cijene avio-karata

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna avio-kompanija Montenegro Airlines (MA) pripremila je povodom predstojećeg 26. rođendana specijalnu promotivnu tarifu, u okviru koje su putnicima na raspolaganju karte po cijenama nižim 26 EUR u odnosu na postojeće.

“Tako do Beograda iz Podgorice i Tivta možete putovati po cijeni povratne karte od 83 EUR, Beča 99 EUR, Ciriha 134 EUR, Frankfurta 137 EUR i Pariza za 151 EUR”, navodi se u saopštenju MA.

Navedene cijene, kako su objasnili, uključuju sve pripadajuće takse i važe i za putovanja započeta u inostranstvu.

“Karte se mogu kupiti i putovanja započeti u periodu od narednih 26 dana od 24. oktobra, datuma kada je osnovana nacionalna avio-kompanija”, dodaje se u saopštenju.

Iz MA su naveli da su ponosni što proslavljaju 26. godinu poslovanja pod nacionalnim imenom.

“Daćemo sve od sebe da uprkos otežavajućim okolnostima i dalje našu zemlju činimo avio-dostupnom”, rekli su iz kompanije.

Kupovina avio-karata, u okviru rođendanske promotivne ponude, moguća je preko internet stranice kompanije www.montenegroairlines.com, pozivanjem Call centra 19804, odnosno +382 20 228 187 za pozive iz inostranstva, kao i na svim prodajnim mjestima MA u zemlji i inostranstvu i preko autorizovanih agencija.

Najčitanije