fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRazmatra se mogućnost letova od Podgorice do Pize

Razmatra se mogućnost letova od Podgorice do Pize

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Institucionalno-privredna delegacija Crne Gore dogovorila je sa Vladom i turističkom organizacijom regije Toskana zajedničko nastupanje na svim budućim međunarodnim sajmovima i kongresima, a razmatra se mogućnost letova od Podgorice do Pize.

Iz Aerodroma Crne Gore je saopšteno da je o uspostavljanju direktne avio linije na relaciji Podgorica – Piza razgovarano tokom zvanične posjete institucionalno-privredne delegacije Crne Gore regiji Toskana.

Dogovoren je i zajednički nastup na budućim međunarodnim sajmovima i kongresima.

Član crnogorske delegacije, predstavnik Odbora direktora Aerodroma Crne Gore, Eldin Dobardžić, nakon trodnevne posjete poručio je da vjeruje da je to početak uspješne saradnje.

“Sa Vladom i turističkom organizacijom regije Toskana dogovoreno je zajedničko nastupanje na svim budućim međunarodnim sajmovima i kongresima. Razgovarano je i o ponovnom uspostavljanju direktne avio linije sa Italijom“, rekao je Dobardžić.

On smatra da je to samo početak buduće uspješne saradnje na zadovoljstvo građana i privrednika obje zemlje.

Posjetu, tokom koje je dogovorena strateška saradnja u oblasti turizma, organizovali su Unija poslodavaca (UPCG) i počasni Konzulat Crne Gore u Toskani, uz pokroviteljstvo Regije Toskana.

Crnogorsku delegaciju predvodio je predsjednik UPCG Predrag Mitrović, a činili su je predstavnici Ministarstva ekonomskog razvoja i kompanija iz avio, turističke i hotelske industrije, agrobiznisa, ICT-a, arhitekture i građevinarstva.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije