fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRaspisani javni pozivi za davanje u zakup hala na prostoru bivše fabrike...

Raspisani javni pozivi za davanje u zakup hala na prostoru bivše fabrike Obod

Cetinje, (MINA-BUSINESS) – Prijestonica Cetinje pozvala je sve zainteresovane da se do 1. marta prijave na javne pozive za prikupljanje ponuda za davanje u zakup hala na prostoru bivše fabrike Obod.

“Javnim pozivom za prikupljanje ponuda za davanje u zakup nepokretnosti površine 6,27 hiljada metara kvadratnih, određen je period trajanja zakupa na deset godina i investiciono ulaganje od minimum 500 hiljada EUR za period od dvije godine, u adaptaciju i/ili rekonstrukciju postojećih nepokretnosti i opremanje, kao i otvaranje minimum 20 novih radnih mjesta u periodu od dvije godine od dana zaključivanja ugovora”, saopšteno je iz Prijestonice.

Javnim pozivom za prikupljanje ponuda za davanje u zakup nepokretnosti površine 40,45 hiljada metara kvadratnih, određen je period trajanja zakupa na 30 godina i investiciono ulaganje od minimum 70 miliona EUR za period od sedam godina i otvaranje minimum 100 novih radnih mjesta u periodu od sedam godina od dana zaključivanja ugovora.

Ponude se predaju u Građanskom birou Prijestonice, radnim danima od osam do 14 sati, zaključno sa 1. martom do deset sati, bez obzira na koji način je ponuda upućena.

Javni pozivi objavljeni su na zvaničnom sajtu Prijestonice www.cetinje.me.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije