fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRaspisali konkurs za vršioce dužnosti generalnih direktora direktorata

Raspisali konkurs za vršioce dužnosti generalnih direktora direktorata

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministarstvo ekonomskog razvoja danas je na zvaničnoj web stranici objavilo javni poziv za devet vršioca dužnosti generalnih direktora direktorata.

Iz Ministarstva je objašnjeno da je Pravilnikom o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji, koji je stupio na snagu 26. februara, sistematizovano devet radnih mjesta za generalnog direktora ili direktoricu.

Javni poziv je raspisan za generalne direktore direktorata za unapređenje konkurentnosti, industrijski i regionalni razvoj, unutrašnje tržište i konkurenciju, kao i Direktorata za trgovinsku saradnju i ekonomske odnose sa inostranstvom.

“Javni poziv je raspisan i za generalne direktore direktorata za digitalnu ekonomiju i tehnološki razvoj, rad i zapošljavanje, razvojne politike u turizmu, investicije u turizmu, kao i za normativne poslove i upravni postupak u turizmu”, navodi se u saopštenju Ministarstva.

U javnom pozivu navedene su djelatnosti svih direktorata posebno, kao i uslovi koje potencijali kandidati moraju da ispunjavaju ukoliko žele da se prijave na otvoreni konkurs.

Prijave, uz CV, zainteresovani mogu poslati na mejl [email protected], do nedjelje.

„Ministarstvo poziva sve zainteresovane građane i građanke koji ispunjavaju propisane uslove za radno mjesto visokog rukovodnog kadra da se prijave na javni poziv i svojim radnim iskustvom, znanjem, obrazovanjem i stručnošću iz određenih oblasti daju svoj doprinos ekonomskom razvoju Crne Gore“, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...