fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPuna valorizacija potencijala Pljevalja

Puna valorizacija potencijala Pljevalja

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Punom valorizacijom industrijskih, energetskih, poljoprivrednih i turističkih potencijala Pljevalja, stvoriće se nove vrijednosti za mlade ljude kao i bolji poslovni ambijent za sve relevantne subjekte zainteresovane za ulaganja u te oblasti, saopštio je predsjednik Skupštine, Aleksa Bečić.

On je u čestitki povodom Dana Opštine Pljevalja kazao da će to direktno generisati značajan broj novih radnih mjesta i doprinijeti unapređenju kvaliteta života u gradu pod Ljubišnjom.

„Nadahnuti slavnim antifašističkim tekovinama, skladnim multietničkim suživotom i viševjekovnoj bogatoj kulturi, koristim priliku da Vam uputim srdačne čestitke povodom 20. novembra – Dana opštine Pljevlja“, naveo je Bečić u čestitki upućenoj predsjednicima Opštine i Skupštine Opštine, Igoru Goluboviću i Dragiši Sokiću.

On je kazao da je na svima zadatak da se očuva vjerski i nacionalni sklad u Pljevljima, da adekvatno sprovedu započete i planirane infrastrukturne i privredne projekte i unaprijede postojeće administrativne i ljudske resurse.

„Takođe, da se dodatno obavežemo na poštovanje neophodnih standarda zaštite životne sredine, kako bi ovaj grad istinski postao zamajac razvoja Crne Gore u cjelosti“, dodao je Bečić.

Najčitanije