fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPružaju podršku Vladi u komunikaciji s građanima

Pružaju podršku Vladi u komunikaciji s građanima

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorski Telekom od početka situacije sa koronavirusom i donošenja prvih preventivnih mjera pruža podršku Vladi u komunikaciji sa građanima, kako bi relevantne i precizne informacije došle do svih u najkraćem mogućem roku, saopštili su predstavnici kompanije.

“U trenutku kada se situacija mijenja iz sata u sat, u Telekomu nastojimo i vodimo računa da protok informacija ne bude ugrožen, a naši servisi ostaće na raspolaganju Vladi i u narednom periodu”, rekli su iz Telekoma agenciji Mina-business.

Iz te telekomunikacione kompanije su kazali da su istovremeno određene usluge besplatno stavili na raspolaganje korisnicima, kako bi im olakšali vrijeme provedeno u preporučenoj samoizolaciji.

“Telekom će kao kompanija koja obavlja djelatnost od javnog značaja ostati na usluzi građanima Crne Gore i državnim i zdravstvenim institucijama i u periodu ograničenog kretanja jednako kao i u regularnim okolnostima, što je i potvrđeno na sastanku održanom u Ministarstvu ekonomije u ponedjeljak”, naveli su iz kompanije.

To podrazumijeva da obezbjeđivanje usluga i servisa ostaje prioritet, jer su kontinuitet u radu, pružanju usluga i protoku informacija, kako su poručili, od ključnog značaja u ovom trenutku.

Korisnicima Telekoma na raspolaganju su digitalni servisi – Telekom ME aplikacija, sajt www.telekom.me i korisnički centar na broju 1500, putem kojih mogu na jednostavan način i ostajući kod kuće upravljati svim Telekom servisima.

“U Telekomu ćemo nastaviti da pratimo razvoj situacije i djelujemo u skladu s tim i u koordinaciji sa i nadležnim tijelima”, zaključili su iz kompanije..

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...