fbpx
NaslovnicaMINA BusinessProdaju boksit u rasutom stanju

Prodaju boksit u rasutom stanju

Bar, (MINA-BUSINESS) – Luka Bar objavila je javni poziv za učešće na drugom javnom nadmetanju za prodaju boksita u rasutom stanju, u cilju naplate potraživanja od poljske kompanije Bumech.

Boksit u rasutom stanju, koji je predmet prodaje, se nalazi na otvorenom skladištu Terminala za rasute terete u Luci Bar.

Kako se navodi u pozivu, početna cijena boksita u rasutom stanju, u količini od 79,74 hiljade tona, iznosi 2,82 miliona EUR, ili 35,41 EUR po toni.

Prodaja će se obaviti 21. novembra usmenim javnim nadmetanjem u velikoj sali upravne zgrade Luke Bar, sa početkom u 12 sati.

Pravo da učestvuju na drugom javnom nadmetanju imaju podnosioci prijava, odnosno sva zaintersovana preduzeća koja uplate depozit od pet odsto iznosa početne cijene i to 141,18 hiljada EUR ili dostave bankarsku garanciju u tom iznosu, plativu na prvi poziv bez prigovora.

Depozit se uplaćuje na račun Luke Bar kod Addiko banke do i uključujući 14. novembar.

Prijava za učešće na javnom nadmetanju može se preuzeti sa sajta www.lukabar.me, kao i dobiti u kancelariji broj 208 u upravnoj zgradi ili putem mejla [email protected] i [email protected], svakog radnog dana do i uključujući 14. novembar.

Prijavu sa odgovarajućom dokumentacijom o registraciji preduzeća i dokazom o uplati depozita odnosno o davanju bankarske garancije, potrebno je dostaviti do i uključujući 15. novembar.

Kupac je dužan da sa Lukom Bar zaključi ugovor o kupoprodaji boksita, u roku od 15 dana od dana održavanja druge javne prodaje.

Troškovi pretovara boksita u trenutku njegove otpreme, padaju na teret Luke Bar.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije