fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRaičković povukao kandidaturu za predsjednika PKCG

Raičković povukao kandidaturu za predsjednika PKCG

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Predsjednik Asocijacije menadžera (AMM), Budimir Raičković, povukao je kandidaturu za predsjednika Privredne komore (PKCG).

On je kazao da je počastvovan što je svojim referencama, iskustvom i profesionalizmom, kao i kvalitetnim programom koji je podnio, ispunio veoma zahtjevne uslove da, kao nezavisna i nestranačka ličnost, bude jedan od kandidata za budućeg predsjednika PKCG.

“Ovim putem obavještavam vas i crnogorsku javnost da iz ličnih razloga povlačim svoju kandidaturu sa nadom da će biti izabran kandidat koji će u narednom periodu doprinijeti autonomiji, modernizaciji i daljim reformama ove značajne institucije sa tradicijom od više od 90 godina, a u korist crnogorske privrede i naše države Crne Gore”, navodi se u obraćanju delegatima izborne Skupštine PKCG.

On je kazao da on lično i AMM na čijem je čelu ostaju posvećeni njihovoj misiji i viziji, kao i dobroj i partnerskoj saradnji sa PKCG i u narednom periodu.

“Dugujem zahvalnost mojim koleginicama i kolegama privrednicima ali i svima koji su me podržali a posebno mom izuzetnom timu iz Izvršnog odbora Asocijacije menadžera, koji me je i u ovoj odluci podržao. Svim delegatima i kandidatima za predsjednika PKCG želim sreću i uspjeh na svim poljima”, zaključio je Raičković.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije