fbpx
NaslovnicaMINA BusinessProdužen rok za podnošenje prijava na javni poziv za izbor korisnika biznis...

Produžen rok za podnošenje prijava na javni poziv za izbor korisnika biznis zona

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Rok za podnošenje prijava na javni poziv za izbor korisnika biznis zona i dodjeljivanje parcela za izgradnju objekata u biznis zonama produžava se za 30 dana, zbog povećanog interesovanja, saopšteno je iz Glavnog grada.

Iz PG Biroa su kazali da će, shodno tome, javno otvaranje ponuda biti održano 24. avgusta u deset sati, u prostorijama Glavnog grada, odnosno u Njegoševoj ulici broj 20 u Podgorici.

Glavni grad je 4. maja raspisao javni konkurs za izbor korisnika biznis zona i dodjeljivanje parcela za izgradnju objekata u biznis zonama.

Budućim investitorima na raspolaganju je deset biznis zona čije je zemljište u vlasništvu Glavnog grada, a koje se prostiru na površini od 3,33 miliona metara kvadratnih, od Tuškog puta do skretanja ka aerodromu Golubovci.

Biznis zone predviđene su za poljoprivrednu i agroindustriju, te prerađivačku i drvnu industriju, stručne i tehničke djelatnosti, izložbeno-prodajne salone i skladištenja, parkinge i garaže, ugostiteljstvo i smještaj.

“Na ovaj način, deset biznis zona biće stavljeno u funkciju, što će značajno uticati na razvoj našeg grada, ali i države u cjelini. Brojne nove investicije značiće formiranje novih radnih mjesta za naše sugrađane, te dodatne prihode za gradsku i državnu kasu”, navodi se u saopštenju.

Dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj +382 20 665 055, +382 20 665 046 ili putem mejla [email protected].

Privredni subjekti zainteresovani za obilazak određene parcele koja je predmet ovog poziva mogu se obratiti sa zahtjevom na elektronsku adresu: [email protected], nakon otkupa dokumentacije.

Više informacija dostupno je na linku https://podgorica.me/storage/21233/60d9ae3685cb0_Javni-poziv-za-izbor-korisnika-biznis-zona.pdf

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije