fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPretplata u narednih pola godine jedan EUR

Pretplata u narednih pola godine jedan EUR

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija M:tel će svim korisnicima koji izaberu njihov mSAT paket omogućiti da u narednih šest mjeseci plaćaju pretplatu od jednog EUR, uz besplatnu montažu i otključane HBO i ostale kanale.

Iz kompanije su objasnili da korisnici sve to dobijaju i na drugom TV uređaju.

„Bilo gdje da živite u Crnoj Gori, na planini ili u najudaljenijem selu, korisnici odabirom m:SAT paketa sa najbogatijom i najpovoljnijom ponudom TV kanala u narednih šest mjeseci plaćaju pretplatu od po samo jedan EUR, uz besplatnu montažu i otključane HBO i ostale kanale u narednih pola godine“, navodi se u saopštenju.

Oni su podsjetili da korisnici mSAT paketa imaju mogućnost korišćenja 140 TV kanala, među kojima su TVCG1, Vijesti, Prva, Pink M, Superstar, RTS 1, RTS 2, svih pet Arena Sport kanala, NBA, Fox i Fox Life.

„Najpopularniji filmovi i domaće serije očekuju korisnike na Superstar kanalu, a na HBO kanalima uživaće u najnovijim svjetskim hitovima i serijama“, rekli su predstavnici M:tel-a.

Oni su dodali da ta ponuda važi uz ugovor na dvije godine. Nakon promotivnog perioda, naplaćivaće se standardne mjesečne pretplate defnisane važećim cjenovnikom.

Iz kompanije su objasnili da će novim korisnicima mSAT paketa biti omogućen pristup svim kanalima, bez posebne aktivacije, osim za HBO paket, za koji je potrebna aktivacija pozivom na broj 1600, putem aplikacije Moj m:tel ili prijavom na portal Moj m.tel.

Iz kompanije su dodali da u promociju nije uključen paket Zadruga.

Najčitanije