fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPonovo prodaju imovinu za 1,55 miliona EUR

Ponovo prodaju imovinu za 1,55 miliona EUR

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Stečajna uprava Rudnika boksita pozvala je sve zainteresovane da se do 7. aprila prijave na oglas za prodaju imovine tog preduzeća, odnosno nepokretnosti koje čine zemljište i objekti, po ukupnoj cijeni 1,55 miliona EUR.

Imovinu koja se nudi na prodaju čini zemljište na kojem je moguće izgraditi poslovne zgrade u privredi, površine 830 i 118 metara kvadratnih, po cijeni od 64,24 hiljade EUR, odnosno 9,13 hiljada EUR.

Prodaje se i dvorište površine 3,39 hiljada kvadrata za 262,7 hiljada EUR, kao i dvije građevinske parcele za 110,06 hiljada EUR i 13 hiljada EUR.

Na prodaju je ponuđena i dvospratna zgrada površine 1,65 hiljada metara kvadratnih za 1,09 miliona EUR.

U oglasu je navedena i prizemna zgrada koja je porušena.

Imovina se prodaje u viđenom stanju, bez garancija kupcu i bez prava na naknadni prigovor i reklamaciju.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju preduzeća i pojedinci koji uplate depozit u iznosu od pet odsto početne vrijednosti imovine.

Ponude se dostavljaju do 7. aprila do 13 sati na adresu Privrednog suda, a biće otvorene dan kasnije u 11 sati.

Kriterijum za odabir ponude je isključivo najveća ponuđena cijena.

Odluku o prihvatanju najpovoljnijih ponuđača i prodaji imovine stečajni upravnik će donijeti najkasnije u roku od sedam dana od održavanja javnog nadmetanja.

Ukoliko najbolji ponuđač usmeno ili pismeno odustane od zaključenja ugovora o kupoprodaji u ostavljenom roku, gubi pravo na povraćaj depozita, a stečajni upavnik će proglasiti kupcem drugog ponuđača sa najvećom ponuđenom cijenom koja nije manja od početne.

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...