fbpx
NaslovnicaMINA BusinessJosip Đurašković izvršni direktor Regionalnog vodovoda

Josip Đurašković izvršni direktor Regionalnog vodovoda

Budva, (MINA-BUSINESS) – Odbora direktora preduzeća Regionalni vodovod Crnogorsko primorje izabrao je danas za izvršnog direktora diplomiranog ekonomistu Josipa Đuraškovića, na period od pet godina.

Odbor direktora je Đuraškovića izabrao na sjednici kojom je predsjedavao predsjednik tog tijela, Zoran Lakušić, a na predlog Komisije za imenovanje.

„Odbor direktora je na sjednici usvojio izvještaj nezavisnog revizora Crowe MNE o izvršenoj reviziji prošlogodišnjih finansijskih iskaza, sa zadatkom da se u komunikaciji sa Ministarstvom finansija i socijalnog staranja riješe međusobno neusaglašene obaveze po osnovu naknade na dan 31. decembar prošle godine u iznosu od 598,43 hiljade EUR, nastale po osnovu ugovora potpisanog 28. avgusta 2007. godine između Vlade i Međunarodne organizacije za razvoj“, navodi se u saopštenju Odbora direktora.

Revizorska kuća Crowe MNE, kako su naveli, nije mogla da utvrdi potencijalne efekte na priložene finansijske iskaze, pa je izdala mišljenje sa rezervom.

“Preduzeće Regionalni vodovod Crnogorsko primorje je na kraju prošle godine iskazalo gubitak u iznosu od 198,85 hiljada EUR, sa visokim kreditnim zaduženjem od 50 odsto ukupnog poslovnog prihoda, koji je u prošloj godini iznosio 5,94 miliona EUR”, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije