fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPrivatni sektor da se uključi u obuku

Privatni sektor da se uključi u obuku

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – U državnim institucijama postoji veliko interesovanje za obuku Savremeno komuniciranje za savremeno poslovanje, dok bi privatni sektor trebalo bi više da se uključi, ocijenila je predsjednica Odbora za PR i marketing u Asocijaciji menadžera Crne Gore (AMM), Ana Martinović.

Ona je apelovala na privatni sektor da se uključi u takvu vrstu obuke, jer posluje u Crnoj Gori i tržišno je orijentisan, a svoj proizvod ili uslugu ne može učiniti konkurentnim bez strateški isplanirane i dobro sprovedene komunikacije.

Iz PR Centra je saopšteno da je drugi ciklus obuke Savremeno komuniciranje za savremeno poslovanje, koji je u toku, okupio veliki broj polaznika, uglavnom iz opštinskih preduzeća i institucija Vlade.

„Nakon prvog ciklusa obuke, koji je održan krajem prošle godine, kada je blizu 30 polaznika uspješno završilo obuku, interesovanje je bilo veliko da nastavimo. Sada opet imamo veliki broj polaznika i to uglavnom iz institucija Vlade i grada Podgorice“, rekla je Martinović.

Ona je dodala da su predavači su isti kao na prvom ciklusu, tako da će 13 eminentnih stručnjaka obučavati polaznike na različite teme, počev od međuljudskih odnosa, interne komunikacije, preko javnog nastupa, krizne i komunikacije putem medija savremenog doba, odnosno društvenih mreža.

Martinović je saopštila da će polaznici obuke, koju organizuje AMM-a u saradnji sa Upravom za kadrove, do kraja aprila biti u prilici da nauče da na još bolji način „iskomuniciraju“ instituciju, preduzeće, uslugu, proizvod ili projekat.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije

Partizan, Liga konferencija, žrijeb, Šerif

Sjutra utakmice 27. kola

Podgorica, (MINA) - Utakmicama 27. kola, nakon dvonedjeljne pauze, sjutra će biti nastavljeno takmičenje...