fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPripejd korisnicima na poklon dva vikenda sa po 100 GB interneta

Pripejd korisnicima na poklon dva vikenda sa po 100 GB interneta

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorski Telekom odlučio je da svim pripejd korisnicima za opušteno ljeto pokloni dva vikenda sa po 100 gigabajta (GB) interneta i tako im omogući opušteno surfovanje tokom odmora.

„Povod je istraživanje koje kompanija redovno sprovodi u Crnoj Gori po metodologiji razvijenoj u Deutsche Telekomu, koje je pokazalo da su korisnici telekomunikacionih usluga najzadovoljniji uslugama Crnogorskog Telekoma, te da su posebno zadovoljni brzinom interneta“, navodi se u saopštenju.

Besplatne vikend gigabajte je potrebno aktivirati slanjem poruke sadržaja 100GB na 1466 ili kroz aplikaciju Telekom ME.

„Gigabajti se mogu aktivirati bilo kog dana u sedmici, a validni su od prvog narednog vikenda, i to od petka do nedjelje u ponoć. Korisnik može iskoristiti dva vikenda za poklon gigabajte do kraja avgusta ove godine“, dodaje se u saopštenju.

Iz Telekoma su podsjetili da je ovo samo jedna u nizu inicijativa koje ove godine realizuju u znak zahvalnosti korisnicima za ukazano povjerenje.

„Korisnici su Telekom stavili na prvo mjesto na konkurentnom tržištu telekomunikacija u Crnoj Gori, pokazavši, kroz istraživanje koje sprovodimo na nivou cijelog tržišta, najveće zadovoljstvo našim uslugama, servisima i brigom o njihovim potrebama. Kako bismo opravdali povjerenje koje su nam ukazali, ali i kako bismo im pokazali da se, kada odaberu naše servise, nalaze u dobrim rukama, ovog puta smo odlučili da pripejd korisnicima omogućimo lagodno surfovanje u ovom periodu godišnjih odmora i putovanja po Crnoj Gori“, saopšteno je ranije iz Telekoma.

Kako su naveli, orjentacija na potrebe i zadovoljstvo korisnika podrazumijeva da nastave sa sličnim inicijativama i u budućnosti, fokusirajući se pritom na različite grupe korisnika tokom cijele godine.

Više informacija o opcijama i povoljnostima za pripejd korisnike Telekoma dostupno je na sajtu kompanije www.telekom.me.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

NP Biogradska gora sjutra otvoren za posjetioce

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Nacionalni park (NP) Biogradska gora biće od sjutra otvoren za posjetioce. "Posjetioci...