fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPrijave za podsticaje za razvoj poljoprivrede do 1. novembra

Prijave za podsticaje za razvoj poljoprivrede do 1. novembra

Budva, (MINA-BUSINESS) – Sekretarijat za privredu Opštine Budva podsjetio je sve zainteresovane da se do 1. novembra mogu prijaviti na javni poziv za dodjelu podsticaja za razvoj poljoprivrede za ovu godinu.

Predmet javnog poziva su promocija poljoprivrede i poljoprivrednih proizvoda, podrška razvoju ruralnog turizma i proizvodnje voćnih zasada, podrška proizvodnji i razvoju maslinarstva, vinogradarstva i vinarstva, povrtarskoj i cvjećarskoj proizvodnji, kao i podrška razvoju pčelarstva.

Javnim pozivom je obuhvaćena i podrška razvoju organske proizvodnje, podizanju zasada ljekovitog bilja, stočarskoj proizvodnji, aktivnostima za vodosnabdijevanje, razvoju ribarstva i marikulture, kao i unapređenju lovstva.

Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači se sa sadržajem javnog poziva mogu upoznati na zvaničnom sajtu Opštine Budva www.budva.me ili na oglasnoj tabli Opštine Budva.

Obrazac Zahtjev za dodjelu podsticaja u razvoj poljoprivrede može se podići na šalteru Građanskog biroa Opštine ili preuzeti sa sajtu Opštine Budva www.budva.me

Popunjen zahtjev sa pratećom dokumentacijom potrebno, Trg Sunca 3, 85310 Budva.

“Sve neophodne informacije u vezi sa javnim pozivom mogu se dobiti kod ovlašćenih službenika u Sekretarijatu za privredu – Sektor za poljoprivredu, kancelarija br. 83”, navodi se u saopštenju Sekretarijata za privredu Opštine Budva.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije