fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPrijave na konkurs slati do 20. februara

Prijave na konkurs slati do 20. februara

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Sekretarijat za podršku biznis zajednici Glavnog grada Podgorica raspisao je konkurs za raspodjelu sredstava opredijeljenih za podršku preduzetništvu, koji je otvoren do 20. februara.

Poziv se, kako je saopšteno iz PG Biroa, odnosi na sva preduzeća sa statusom malog preduzeća ili preduzetnike, sa prebivalištem, odnosno sjedištem na teritoriji Glavnog grada, koja planiraju proširenje kapaciteta u prostornom ili tehničkom smislu.

“Ovim konkursom Glavni grad stavlja na raspolaganje 70 hiljada EUR, a maksimalan iznos koji jedan učesnik može dobiti je tri hiljade EUR”, navodi se u saopštenju.

Neophodna dokumentacija za učešće na konkursu pored prijave podrazumijeva pismo namjere, kopiju lične karte, profakture i/ili dokaz o neizmirenim računima za kupovinu osnovnih sredstava za obavljanje djelatnosti u posljednjih šest mjeseci i rješenje o upisu krajnjeg korisnika u sudski registar, odnosno registar nadležnog opštinskog organa.

Prijava na konkurs predaje se u zatvorenoj koverti na adresu: Glavni grad, Njegoševa broj 13, 81000 Podgorica, sa naznakom: Konkurs za raspodjelu sredstava iz Budžeta Glavnog grada-Podgorica opredijeljenih za podršku preduzetništvu–NE OTVARATI PRIJE ZVANIČNOG OTVARANJA.

Dodatne informacije o konkursu mogu se dobiti na telefon 625-724 i/ili mejl [email protected].

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...