fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPremijum dizel dostupan i u Crnoj Gori

Premijum dizel dostupan i u Crnoj Gori

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Jugopetrol je danas predstavio Diesel Avio Double Filtered premijum gorivo, koje se odnedavno može naći na EKO benzinskim stanicama kompanije.

Izvršni direktor Jugopetrola, Vasilis Panagopoulos, rekao je da kompanija u Crnoj Gori postoji preko sedam decenija i da je uvijek nastojala da ide u korak sa vremenom i da sa velikim uspjehom razvija poslovanje.

„Posljednje četiri godine ulažemo velika sredstva u projekat modernizacije i širenja naše poslovne mreže, jer nam je cilj konstantno unapređenje usluge na EKO benzinskim stanicama širom Crne Gore, kao i dostupnost svih vrsta proizvoda strogo kontrolisanog kvaliteta“, kazao je Panagopoulos.

Direktor sektora operativnih poslova i logistike u Jugopetrolu, Veselin Gačević, je, kako se navodi u saopštenju, govorio o samoj tehnologiji filtriranja avionskog goriva koja je primijenjenja i na Diesel Avio Double Filtered premijum gorivu.

On je objasnio da duplo filtriranje uklanja čestice nevezane vode i nečistoće.

Putem video prezentacije obratio se Gergeli Češke, predstavnik kompanije Total, koja je proizvođač specijalno kreiranih aditiva za Diesel Avio Double Filtered gorivo.

On je naveo da su povećanje cetanskog broja, poboljšane performanse, veća snaga motora i manja buka do 20 odsto, samo dio prednosti ovog goriva, koje dugoročno štiti motor od korozije, smanjuje potrošnju goriva i samim tim izduvnih gasova.

„Testiranjem i korišćenjem novih, savremenih tehnologija, u cilju poboljšanja kvaliteta proizvoda koje nudi, Jugopetrol želi da svim vozačima učini dostupnim i dizel gorivo premijum kvaliteta koje produžavaju vijek trajanja motora i umanjuju troškove održavanja“, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije