fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPreko 30 poslodavaca na Sajmu zapošljavanja

Preko 30 poslodavaca na Sajmu zapošljavanja

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Glavni grad će 29. i 30. marta organizovati treći Sajam zapošljavanja “Tražite posao? Posao te traži!”, na kojem će se predstaviti preko 30 poslodavaca.

Sajam će se se održati u periodu od 12 sati do 20 sati, u holu Big Fashion šoping mola.

„Uvjereni smo da će ovogodišnji Sajam zapošljavanja biti odlična prilika da zainteresovani predstave svoja znanja i kvalifikacije koje ih čine konkurentnim na tržištu rada i da iskažu interesovanje za ponuđena radna mjesta, bilo da je riječ o radnoj praksi, sezonskom, pripravničkom radu ili stalnom zaposlenju“, navodi se u saopštenju.

Iz Glavnog grada su pozvali sve sugrađane da ih posjete u 29. i 30. marta od 12 sati do 20 sati, jer ih prilika za zaposlenje čeka možda baš na sajmu gdje će biti predstavljeno preko 30 kompanija.

Predstavnici renomiranih kompanija, koje će biti dio ovogodišnjeg sajma, pozvali su sugrađane da posjete sajam, te da ne propuste priliku za sapošljenje.

Kompanije koje će biti dio ovogodišnjeg sajma su Krušo, Nergelia, Petrol Crna Gora, Savana grupacija (Ramada), Montehos grupacija (Pearl Beach Resort, Monte Mare, Montenegrina i Vile Oliva), Ruža Vjetrova Resort, Jobzilla, Entext, CMM, Limit prime securities, Montenegro Stars, Kalamper, Voli, Franca, Azul Beach resort Montenegro, Porto Montenegro, Lustica Development, Glavni grad Podgorica, Zavod za zapošljavanje, Zaposli.me, Investiciono-razvojni fond (IRF), OKI AIR, Blue Kotor Bay, Donator, Okov, Saniteko, Bemax, Telemont, Kim-Tec, Mil pop, Telekom, One, Ministarstvo odbrane, Naky’s i Hotel La Fleur.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije