fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPredstavnici turističkih agencija iz Ukrajine boravili u Tivtu

Predstavnici turističkih agencija iz Ukrajine boravili u Tivtu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Predstavnici turističkih agencija sa tržišta Ukrajine borave u Crnoj Gori do sjutra, u cilju promocije turističke ponude za narednu ljetnju sezonu, saopšteno je iz Turističke organizacije Tivta (TOT).

„Riječ je o 12 turističkih agenata, među kojima je i vlasnica turističke agencije ALF Tours i počasni konzul Crne Gore u Ukrajini, Olga Oleksienko“, navodi se u saopštenju TOT-a, koja je podržala njihov boravak u Crnoj Gori.

Pored TOT-a, boravak turističkih radnika iz Ukajine podržala je i kompanija Montenegro Submarine&Speedboats, pa im je u nedjelju organizovan izlet brodom Bokokotorskim zalivom, uključujući posjetu Gospi od Škrpjela i Kotoru, a nakon toga realizovana je posjeta Bjelilima i poznatom lokalnom restoranu Porto Bjelila.

“U cilju promocije turističke ponude za sljedeću ljetnju turističku sezonu, posjeta turoperatora iz Ukrajine, koja je počela u subotu, realizovana je u organizaciji kompanije Luštica Development u saradnji sa turoperatorom ALF i hotelom The Chedi Luštica Bay”, navodi se u saopštenju.

Sa tržišta Ukrajine posljednjih godina je zabilježeno značajno interesovanje za Crnu Goru i projekat Luštica Bay koji zbog lokacije, cjenovne konkurentnosti i moderne infrastrukture, privlači pažnju turoperatora, turista i gostiju zainteresovanih za nekretnine na crnogorskom primorju.

Najčitanije