fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPredstavljaju ponudu destinacije za medije njemačkog govornog područja

Predstavljaju ponudu destinacije za medije njemačkog govornog područja

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna turistička organizacija (NTO) predstavlja turističku ponudu destinacije na događaju za medije International Media Marketplace (IMM), koji se održava putem online platforme i namjenjen je medijima njemačkog govornog područja.

Predstavnici NTO održali su u utorak i danas online sastanke sa preko 16 renomiranih medija iz Njemačke, Austrije i Švajcarske, na kojima su razmatrane mogućnosti saradnje na promociji turističke ponude Crne Gore.

„Na sastancima je bilo riječi i o planiranim aktivnostima NTO za ovu godinu koje se odnose na organizaciju studijskih putovanja za medije sa njemačkog govornog područja“, navodi se u saopštenju.

Predstavnici medija su, kako je saopšteno, zainteresovani da u organizaciji NTO dođu u studijsku posjetu Crnoj Gori, čim se stvore uslovi za realizaciju putovanja, kako bi se upoznali sa turističkom ponudom destinacije.

„Online sastanci su održani sa predstavnicima print i online medija Reisen-lifestyle, National Geographic Traveler, Luckx-das magazin, Globetrotter Magazin, Neues Deutschland, MediaUnit VerlagsgesmbH & Co KG, Profi Reisen Verlag, Stuttgarter Onlinezeitung, GEO Magazine, Bild der Frau, Frankfureter Allgemeine Zeitung i Stuttgarter Nachrichten“, precizirali su iz NTO-a.

NTO promoviše Crnu Goru i aktuelnu turističku kampanju U društvu prirode u najčitanijim njemačkim medijima. Tokom prošle godine u Njemačkoj je objavljeno gotovo 600 afirmativnih članaka koji opisuju prirodne i kulturne ljepote Crne Gore, kao i one koje se tiču novih turističkih ponuda zemlje.

„O Crnoj Gori su u prethodnom periodu pisali njemački Bild, Deutsche Welle, Focus, Wetter.de, Welt N24, RP Online, Auto Bild, TAG 24 i Kronen Zeitung“, dodaje se u saopštenju.

Događaj za medije IMM održava se od 2013. godine u Berlinu i okuplja oko 2,5 hiljada predstavnika međunarodnih medija i gotovo 1,5 hiljada turističkih kompanija iz cijelog svijeta.

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...