fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPredstavili novi promotivni materijal Budve

Predstavili novi promotivni materijal Budve

Budva, (MINA-BUSINESS) – Turistička organizacija Opštine Budva (TOB) završila je nedavno projekat izrade novih fotografija, video materijala i brošure, inspirisanih gastro ponudom budvanske rivijere, kao jednim od najkvalitetnijih segmenata turističke ponude grada.

„Imajući u vidu bogatstvo i raznolikost turističke ponude Budve kao destinacije, neophodno je da se svaki segment posebno i detaljno približi široj javnosti kroz kvalitetno urađen promotivni materijal“, navodi se u saopštenju TOB-a.

Iz tog razloga je, kako su objasnili, kreiran projekat koji podrazumijeva obradu više tema – aktivni turizam, kulturu i istoriju, plaže i gastro i izradu novog materijala u svrhu promocije.

Iz TOB-a su kazali da je gastronomska ponuda ono što Budvu čini posebno uzbudljivom.

„U više od 100 restorana na budvanskoj rivijeri može se naći najbolje što ovo podneblje ima da ponudi. Iako pretežno mediteranska kuhinja, gdje su najzastupljeniji riba i morski plodovi, voće, povrće, raznovrsni začini, maslinovo ulje i meso, budvanska kuhinja podrazumijeva bogatu lepezu recepata, autohtonih i prilagođenih“, dodaje se u saopštenju.

Neizostavni dio tradicionalnog menija su i mnogobrojna jela koja su izvorno nastala u drugim zemljama, ali su lokalno dodatno prilagođena i sada su dio budvanske gastronomske ponude.

Direktorica TOB-a, Maja Liješević, saopštila je da novi gastro i video materijal, fotografije i brošura, prikazuju raznovrsnost i ljepotu budvanske kuhinje na atraktivan i primamljiv način.

„Nakon izrade materijala na temu Aktivni turizam u Budvi i Budvanske plaže, koji doprinose kvalitetnoj promociji naše destinacije, kao i novih kataloga hotelskog i privatnog smještaja koji objedinjuju ponudu smještajnih kapaciteta u Budvi, gastro ponuda je sljedeća u nizu obrađenih lokalnih tema koja je predstavljena široj javnosti“, navela je Liješević.

Video materijal se može pogledati na YouTube kanalu TOB-a https://www.youtube.com/watch?v=mfJX75rCmPc, dok se gastro brošure na tri jezika nalaze na oficijelnom veb sajtu https://www.budva.travel/documents/

Iz TOB-a su kazali da je u planu i izrada materijala pod nazivom Putevima kulturnog naslijeđa, koji će na najljepši način prikazati istoriju i kulturu Budve, kao i novi opšti materijal budvanske rivijere, fotografije, video i brošura.

Najčitanije

SNP

Kaluđerović: Bez odlaganja uvesti Amber Alert sistem

Podgorica, (MINA) - Poslanica Socijalističke narodne partije (SNP) Slađana Kaluđerović pozvala je Vladu i...