fbpx
NaslovnicaBusiness Top StoryPozvali zainteresovane da zakupe lokalitet na Luštici

Pozvali zainteresovane da zakupe lokalitet na Luštici

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Tenderska komisija za valorizaciju turističkih lokaliteta pozvala je zainteresovane da do 24. juna dostave ponude na tender za davanje u dugoročni zakup lokaliteta Mrkovi-Bijela stijena na hercegnovskoj Luštici.

Ponude mogu dostaviti iskusni investitori sa dokazanom finansijskom sposobnošću, kao i iskustvom u projektovanju, gradnji i poslovanju velikim i složenim turističkim kompleksima mješovite namjene, koji su zainteresovani za dugoročni zakup na period od minimum 30 godina.

U to je uključena gradnja i upravljanje tim turističkim kompleksom, kao i pratećim sadržajima, sve u skladu sa Prostornim planom posebne namjene za obalno područje, u dijelu Detaljne razrade lokacije Mrkovi-Bijela stijena.

Predmet tendera su parcele koje se nalaze u hercegnovskom mjestu Mrkovi, ukupnih površina 138,57 hiljada kvadrata, 24,73 hiljade kvadrata i 54,72 hiljade kvadrata, u svojini Crne Gore, kojima raspolaže Vlada.

“Detaljnije informacije o lokalitetu date su u tenderskoj dokumentaciji, koja će biti dostupna zainteresovanim investitorima, uključujući i konzorcijume, nakon potpisivanja izjave o povjerljivosti podataka i otkupa tenderske dokumentacije”, navodi se u pozivu.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije