fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPoziv predstavnicima turističke privrede da učestvuju u radionici

Poziv predstavnicima turističke privrede da učestvuju u radionici

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna turistička organizacija (NTO) pozvala je zainteresovane predstavnike turističke privrede Crne Gore da se prijave za učešće u poslovnoj radionici sa turoperatorima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, koja će biti održana tokom svjetske izložbe Expo 2020 u Dubaiju.

“Imajući u vidu da je šest mjeseci trajanja izložbe svojevrsna prilika za promociju Crne Gore kao turističke destinacije, NTO organizuje promociju turističke ponude za turoperatore i medije iz regiona Bliskog istoka”, navodi se u saopštenju.

Promocija će, kako se dodaje, biti održana u paviljonu Crne Gore, 6. februara, budući da se tog dana obilježava Nacionalni dan Crne Gore na Expo-u.

“Očekuje se prisustvo predstavnika outbound turoperatora, turističkih agenata, medija i online influensera, kao i avio-kompanija iz zemalja regiona Golfskog zaliva”, rekli su iz NTO-a.

Za predstavnike turističke privrede Crne Gore participacija za učešće u B2B radionici se neće naplaćivati.

Poziv za prijave za učešće na poslovnoj radionici u organizaciji NTO je otvoren do 24. januara, a broj mjesta je ograničen.

Kontakt osoba za prijave i dodatne informacije je Jelena Vidaković. Kontakt telefon je +382 67 363 301, a mejl [email protected]

Expo je najznačajnija međunarodna izložba koja se od 1851. godine svake pete godine organizuje u izabranoj zemlji, odnosno gradu domaćinu. Zemlje učesnice predstavljaju ideje, iskustva i najbolje prakse na temu predmetnog Expo-a.

Svjetska izložba u Dubaiju održava se u periodu od 1. oktobra prošle godine do 31. marta, pod krovnom temom Povezivanje umova, stvaranje budućnosti koja obuhvata tri podteme: Mogućnost, Mobilnost i Održivost.

Crna Gora predstavlja se u okviru podteme održivost, pod sloganom Blagoslovena prirodom.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije