fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPostoji prostor za uspostavljanjem saradnje

Postoji prostor za uspostavljanjem saradnje

Nikšić, (MINA-BUSINESS) – Postoji veliki prostor za uspostavljanjem saradnje Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Inovaciono preduzetničkog centra Tehnopolis kroz više različitih projekata i aktivnosti, ocijenio je resorni ministar Aleksandar Stijović.

On je prilikom posjete IPC Tehnolopisu kazao da bi to direktno uticalo na poboljšanje kvaliteta usluga i razvoja poljoprivredne proizvodnje u ovom kraju.

Stijović se, zajedno sa državnim sekretarom Nebojšom Veličkovićem i direktoricom Direktorata za ruralni razvoj Andrijanom Rakočević, upoznao sa svim kapacitetima kompanije, i sa mendžmentom razgovarao o saradnji u kontekstu podrške i usluga poljoprivrednim proizvođačima.

Stijović je obišao Biotehnološku laboratoriju – BioLab Tehnopolis, koja posjeduje savremenu opremu za ispitivanje tehničke ispravnosti atomizera i traktorskih prskalica, pomoću koje se mogu obavljati različite vrte analiza u poljoprivredi.

Stijović je obišao i preostale kapacitete Tehnopolisa i izrazio zadovoljstvo predstavljenim mogućnostima, istakavši da je kompanija dobar primjer postizanja visokih standarda u poljoprivrednom sektoru u Crnoj Gori.

Sagovornici su kazali da su zadovoljni posjetom i iskazali uvjerenje da se kroz zajedničke aktivnosti mogu ostvariti značajni rezultati u oblasti poljoprivrede, kako u Nikšiću, tako i u cijeloj Crnoj Gori.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Ekspertiza Ukrajine u oblasti e-usluga model kako treba djelovati

Podgorica, (MINA) - Stručnost i ekspertiza Ukrajine u oblasti e-usluga i digitalne transformacije predstavlja...