fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPortonovi predstavljen evropskim tržištima

Portonovi predstavljen evropskim tržištima

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – Portonovi rizort, čije se otvaranje očekuje tokom predstojeće ljetnje sezone, predstavljen je u prvoj polovini marta evropskim tržištima, odnosno u Švedskoj, Švajcarskoj i Francuskoj, saopštili su njegovi predstavnici.

„Otvaranje Portonovi rizorta jedno je od najiščekivanijih globalnih otvaranja u ovoj godini i kao takvo biće najavljeno na brojnim sajmovima nekretnina i nautike u prvoj polovini godine“, kazali su njegovi predstavnici.

Oni su dodali da je ovog mjeseca svjetsko tržište nekretnina poželjelo dobrodošlicu Portonovi rizortu na prestižnim Private Wealth forumima u Stokholmu i Ženevi, kao i da će posljednji događaj u tom nizu u maju biti održan u Londonu.

„Portonovi je tradicionalno učestvovao i na MIPIM-u, najvećem svjetskom sajmu nekretnina u sklopu delegacije crnogorskog Ministarstva za održivi razvoj i turizam. Posjetioci crnogorskog štanda, na kojem je predstavljen i Portonovi, imali su priliku da upoznaju dio onoga što će rizort imati u ponudi, ali i da dobiju više informacija o mogućnostima za investiranje“, navodi se u saopštenju.

Iz Portonovog su kazali da taj rizort želi da promoviše Bokokotorski zaliv i Crnu Goru širom svijeta.

„Pored velikog interesovanja koje već postoji sa svih krajeva svijeta, ova neotkrivena turistička i rezidencijalna destinacija na Mediteranu, pružaće najviši standard usluge i besprekornog luksuza. Lociran na samoj obali mora u najljepšem dijelu Bokokotorskog zaliva, Portonovi otvara vrata turistima, jahting eliti, investitorima, poslovnim ljudima i umjetnicima, svima koje povezuje ljubav prema prirodi i kvalitetnom životu“, kazali su njegovi predstavnici.

Oni su podsjetili da će D-Marin Portonovi marina, kapaciteta 238 vezova, početi da radi u maju, neposredno prije otvaranja rizorta, i poželjeti dobrodošlicu plovilima i super jahtama koje žele da istražuju mediteransku, jadransku i dalmatinsku obalu, u isto vrijeme služeći i kao granični prelaz.

„D-Marin Portonovi Montenegro marina će u ponudi imati i brojne dodatne pogodnosti uz heliodrom, šoping i sofisticirana ponuda restorana na obali mora samo su dio programa rizorta koji će cijele godine u ponudi imati različite aktivnosti“, navodi se u saopštenju.

Portonovi se, kako su podsjetili, prostire na 26 hektara luksuznog stambenog kompleksa i posjetiocima nudi širok dijapazon aktivnosti za razonodu i kvalitetan odmor.

Stanovnici Portonovog moći će da biraju između 214 stanova u prvoj fazi izgradnje obalnog rezidencijalnog dijela naselja i Marina rezidencija koje čine jednospratnice, penthausi i vile u čijem će se sklopu nalaziti restorani, butici, galerije i saloni najprestižnije svjetske ponude i D-Marin Portonovi marina duž 1,8 kilometara duge obale.

Prvi One&Only u Evropi čije je otvaranje planirano za ljetnju sezonu naredne godine, u svojoj će ponudi imati 113 hotelskih soba i deset brendiranih vila na obali sa privatnim vezovima i plažama.

„Globalno prepoznati Espace Chenot Heath Wellness Spa će svojim klijentima pružiti usluge najvišeg zdravstvenog ranga kroz naučno utemeljen wellness program u 17 ordinacija“, kazali su iz Portonovog.

Oni su dodali da će neki od najznačajnijih svjetskih događaja kada je tržište nekretnina u pitanju poželjeti dobrodošlicu Portonovi rizortu uz poruku da taj projekat počinje novu epohu elitnog turizma u Crnoj Gori, postavljajući je među najatraktivnije destinacije širom svijeta.

Najčitanije