fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPonovo na prodaju zemljište u Donjoj Gorici

Ponovo na prodaju zemljište u Donjoj Gorici

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Plantaže raspisala je ponovo javni poziv za prikupljanje ponuda za prodaju nepokretnosti u Podgorici, sa najnižom početnom cijenom od 4,41 milion EUR.

Predmet prodaje je zemljište površine 35,1 hiljadu kvadratnih metara u Donjoj Gorici, a rok za uplatu kupoprodajne cijene je 60 dana od zaključenja ugovora o kupoprodaji.

Pravo učešća imaju građani i preduzeća koji ispunjavaju zakonske uslove za sticanje nepokretne imovine u Crnoj Gori.

Građani koji budu učestvovali na javnom pozivu dužni su da u ponudi navedu prezime, ime i ime jednog roditelja, adresu, jedinstveni matični broj i potpis, broj telefona, kao i e-mail adresu, broj lične karte ili putne isprave (pasoša).

Preduzeća su dužna da navedu naziv i sjedište, rješenje o registraciji, rješenje za PIB i PDV, broj telefona, kao i e-mail adresu.

Rok za dostavljanje ponuda je 29. mart, do 12 sati, a njihovo otvaranje biće obavljeno istog dana u 13 sati, u upravnoj zgradi Plantaža.

Ponude se mogu dostavljati na adresu Plantaža, Put Radomira Ivanovića br.2, Podgorica.

“Uz ponudu je potrebno dostaviti bankarsku garanciju ili dokaz o položenom jemstvu na žiro račun prodavca, u iznosu od dva odsto od najniže početne cijene, jer u protivnom ona neće biti razmatrana. Prodavac zadržava pravo da obustavi postupak prodaje, najkasnije tri dana prije javnog otvaranja ponuda”, navodi se u pozivu.

Plantaže su početkom marta raspsale prvi javni poziv za prodaju zemljšta u Donjoj Gorici, sa najnižom početnom cijenom od 4,9 miliona EUR. Ponude su se mogle dostavljati do 10. marta.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije