fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPojačan inspekcijski nadzor u julu i avgustu

Pojačan inspekcijski nadzor u julu i avgustu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Na primorju će se tokom jula i avgusta obavljati pojačan inspekcijski nadzor, saopšteno je iz Uprave za inspekcijske poslove (UIP).

Vršilac dužnosti direktora UIP-a, Ilir Harasani, sastao se danas sa predsjednikom Opštine Tivat Željkom Komnenovićem kako bi se na što efikasniji način organizovao rad lokalnih i državnih inspekcijskih organa tokom trajanja turističke sezone.

Iz Uprave su predstavnike Opštine Tivat informisali da je Ministarstvo ekonomskog razvoja formiralo Koordinaciono tijelo za praćenje turističke sezone.

„Na području opština Tivat i Kotor biće angažovano 14 inspektora, dok će četiri stalno boraviti i obavljati inspekcijski nadzor u tom gradu“, navodi se u saopštenju.

Na sastanku je bilo riječi i o rješavanju postojećih problema poput uvođenja reda kada je u pitanju taksi prevoz na tivatskom aerodromu i kontrola nelegalnog privatnog smještaja.

Na sastanku se razgovaralo i o problemima iz nadležnosti komunalnih službi, kao što su pojava takozvanih “lutajućih” goveda i prosjačenje na javnim površinama.

Najčitanije

Šola objavio spisak za dvomeč sa Italijom

Podgorica, (MINA) - Selektor muške rukometne reprezentacije Crne Gore, Vlado Šola, objavio je danas...