fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPohvale kreativnim stvaraocima i ljubaznom osoblju

Pohvale kreativnim stvaraocima i ljubaznom osoblju

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministri odbrane i unutrašnjih poslova, Olivera Injac i Sergej Sekulović, posjetili su Paviljon Crne Gore na svjetskoj izložbi Expo 2020 u Dubaiju, pohvalivši posvećenost cijelog tima i kreativne stvaraoce i ljubazno osoblje.

Iz Ministarstva ekonomskog razvoja je saopšteno da je Injac, tokom službene posjete Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE), obišla i Paviljon Crne Gore na Expo 2020.

Ona je ocijenila da se jasno vidi posvećenost cijelog tima kojem je povjerena organizacija učešća naše zemlje na Expo 2020.

„Način na koji se predstavljamo na jednom ovako važnom globalnom događaju odražava namjere Crne Gore da sa svojom ponudom budemo konkurentni u svijetu. Jasno se vidi posvećenost cijelog tima kojem je povjerena organizacija i drago mi je što sam imala priliku da se lično uvjerim u to da Paviljon Crne Gore ima značajnu ulogu na Expo 2020“, rekla je Injac.

Paviljon Crne Gore je tokom zvanične posjete Dubaiju posjetila i delegacija Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) predvođena ministrom Sekulovićem.

Sekulović je pohvalio kreativne stvaraoce i ljubazno osoblje crnogorskog paviljona koji su imali priliku da ga ugoste u okviru posjete.

„Crna Gora je na veoma kreativan i inspirativan način predstavila priču o našim, prije svega prirodnim, potencijalima“, saopšteno je nakon posjete iz MUP-a.

Direktorica Paviljona Crne Gore, Milena Pejović-Eraković, kazala je da je izuzetno zadovoljstvo ugostiti delegacije iz Crne Gore, čija podrška predstavlja posebnu satisfakciju za cijeli tim.

„Zadovoljstvo mi je što smo imali priliku da, osim brojnih, stranih delegacija, ugostimo i ministra unutrašnjih poslova i ministarku odbrane Crne Gore. Njihove reakcije su još jedna potvrda da uloženi trud, posvećenost i entuzijazam cijelog tima, stvaraju dodatnu vrijedost koja nas izdvaja od ostalih učesnika. Ostajemo posvećeni našoj misiji da posjetioci Paviljona Crne Gore ponesu snažne utiske sa naše izložbe koje će pamtiti i nakon Expo-a“ saopštila je Pejović-Eraković.

Ministarstvo ekonomskog razvoja koordinira projektom učešća Crne Gore na Expo-u 2020 i u veoma kratkom roku, uprkos brojnim izazovima koji su se odnosili na smanjenje budžeta i promjenu izlagačkog prostora, uspjeli su da kroz Paviljon, ali i aktivnosti koje se dešavaju tokom izložbe, predstave Crnu Goru na najbolji mogući način, koristeći priliku da u društvu najboljih učestvuju u kreiranju budućnosti.

Expo 2020 je počeo 1. oktobra i trajaće do 31. marta naredne godine.

Paviljon prikazuje, prije svega, turističke i investicione potencijale zemlje, a od brojnih posjetilaca ocijenjen je kao mjesto koje inspiriše ljude da istražuju više o Crnoj Gori.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

djeca, potpisivanje Deklaracije o djeci, mladima i klimatskim akcijama

Danas potpisivanje Deklaracije o djeci, mladima i klimatskim akcijama

Podgorica, (MINA) – Potpredsjednik Vlade Dragoslav Šćekić potpisaće danas Deklaraciju o djeci, mladima i...