fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPodijeljeno 11 vaučera za ljetovanje i 40 paketa domaćih proizvoda

Podijeljeno 11 vaučera za ljetovanje i 40 paketa domaćih proizvoda

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Na nagradnoj on lajn igrici EU na dlanu, koju su Delegacije EU u Crnoj Gori i EU info centar pokrenuli prije mjesec, učestvovalo je preko 15 hiljada igrača iz svih krajeva države, a podijeljeno je 11 vaučera za ljetovanje i 40 paketa domaćih proizvoda.

Iz EU Info centra je saopšteno da je igrica završena danas izvlačenjem imena dobitnika četvrtog, ujedno i posljednjeg kola, u kojem je dodijeljeno najviše nagrada – ukupno pet vaučera za ljetovanje i deset paketa domaćih proizvoda.

Ana Popović iz EU info centra je kazala da se igrica pokazala kao pravi pogodak.

„Ni mi nijesmo očekivali da će za samo mjesec igrica postati toliko popularna, što potvrđuje broj igrača. Komentari koje smo dobili su bili sjajni – ljudi su je igrali svaki dan, više puta, pojedinačno, sa porodicom ili prijateljima – što je upravo bio naš cilj. Da okupimo ljude oko korisnog, zanimljivog i edukativnog sadržaja“, rekla je Popović.

Igrica se sastoji od pitanja o EU, zemljama članicama, evropskoj geografiji, istoriji, kulturi i evropskim integracijama Crne Gore.

Pitanja su različite težine i organizovana su u šest manjih kvizova, koja učesnika na slikovit i zanimljiv način vode kroz mapu EU.

Nagradni fond je iznosio pet hiljada EUR i raspoređen je na dvije inicijative Ljetuj doma i Sjever.me.

Igrica je bila podijeljena u četiri kola, pa su nagrade dodjeljivane svake sedmice – po dva vaučera za ljetovanje u iznosu od 400 EUR i po deset paketa domaćih proizvoda.

Jedna od srećnih dobitnica je Saška Đuretić iz Tivta, koja će svoj vaučer iskoristiti za ljetovanje na Žabljaku.

Petar Milikić iz Berana je među prvima osvojio vaučer za ljetovanje, koji je iskoristio za odmor sa prijateljima u Perastu.

Nagradni fond iskorišćen je u prvih mjesec igre.

„Sama igrica EU na dlanu ostaje dostupna na sajtu www.eunadlanu.me ukoliko želite da provjerite i unaprijedite svoje znanje o EU. Igra je inače osmišljena kao dio istoimene on-lajn kampanje, koju je EU u Crnoj Gori pokrenula u vrijeme epidemije koronavirusa, kako bi građanima olakšala da prevaziđu krizni period, ali i pomogla crnogorskoj privredi odabirom nagrada“, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije

Cijene nafte pale nakon iranskih poruka

Njujork, London, (MINA-BUSINESS) - Cijene nafte pale su u petak na međunarodnim tržištima prema...