fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPočela realizacija trećeg konkursa za podršku kreativnom preduzetništvu

Počela realizacija trećeg konkursa za podršku kreativnom preduzetništvu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Glavni grad Podgorica, u saradnji sa šoping molom Delta City i marketinškom agencijom Strategist i ove godine nastavlja da realizuje projekat podrške kreativnom preduzetništvu.

Iz PG Biroa je saopšteno da je taj projekat u prethodnom periodu bio važan oslonac postojećim biznisima i zamajac pri pokretanju novih preduzetničkih ideja, ne samo iz Podgorice, već iz cijele Crne Gore.

Ovogodišnji ciklus podrške kreativnom preduzetništvu je počeo, a prvi od 12 najkreativnijih preduzetnika su Drvce dizajn i GuGu marame za dojenje, koji će do kraja februara predstavljati svoje proizvode.

Menadžer Glavnog grada Marjan Junčaj, sekretar za podršku biznis zajednici Zekerija Fetić i direktor marketinga šoping mola Delta City, Dragan Perišić obišli su štandove preduzetnika i poželjeli im puno uspjeha u promociji i radu.

Fetić je naveo da Glavni grad treći put podržava taj projekat i da je i ove godine nagrađeno 12 kreativnih preduzetnika, te da vjeruje da će im ova podrška biti odskočna daska za realizaciju njihovih kreativnih ideja koje će pretvoriti u uspješan biznis.

Junčaj je poželio puno uspjeha u radu kreativnim preduzetnicima, dodajući da je Glavni grad veoma zadovoljan rezultatima prethodna dva konkursa i da sa zadovoljstvom nastavlja da sprovodi ove i slične aktivnosti, jer doprinose daljem razvoju kreativnog preduzetništva na teritoriji Podgorice.

Glavni grad je pozvao sugrađane da u periodu od 15. januara do 28. februara posjete centralni prostor u šoping molu Delta City koji dijele Drvce dizajn i GuGu marame.

Drvce dizajn je porodična priča koju su osnovali roditelji koji su maštali o kutku novog člana porodice. Ovaj brend ima ponudu personalizovanih, dekorativnih i edukativnih proizvoda, poklon-paketića za bebe i stariju djecu, kao i dječiji namještaj.

“Pored jednostavnog, minimalističkog i lijepog dizajna, akcenat je na kvalitetu i dugovječnosti sirovina sa željom da proizvodi budu trajni i čuvaju uspomene na djetinjstvo”, navodi se u saopštenju.

GuGu marame za dojenje dizajnirale su savjetnice za dojenje kao najznačajnijeg načina ishrane za bebe. Ta marama je jedinstven proizvod na tržištu i zamišljena je da osim komfora služi i kao zaštita.

“Tim koji stoji iza ovog brenda pruža i besplatne savjete i podršku za sve zainteresovane majke, ne bi li na taj način pomogle i ohrabrile ih da doje svoje bebe”, rekli su iz PG Biroa.

Kroz pomenuti konkurs preduzetnici dobijaju finansijsku podršku u iznosu od dvije hiljade EUR, besplatan prostor za promociju u Delta City-ju, kao i marketing strategiju za prezentaciju proizvoda.

Glavni grad je kao i prethodnih godina, za ovogodišnje kreativne preduzetnike izdvojio 24 hiljade EUR, a do sada je zahvaljujući ovom konkursu 36 kreativnih preduzetnika dobilo priliku da unaprijedi svoj biznis.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije