fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPočela kampanja Vakciniši se

Počela kampanja Vakciniši se

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nevladina organizacija (NVO) Ugostitelji Crne Gore pokrenula je kampanju Vakciniši se, koja ima za cilj informisanje javnosti o značaju vakcinacije kao i edukaciji o njenim društvenim i zdravstvenim aspektima.

“Ovom kampanjom želimo da pokažemo da je vakcinacija jedini put ka normalnom životu te da pozovemo građane na taj human i odgovoran čin”, navodi se u saopštenju.

Iz te NVO su rekli da su kao odgovorna organizacija spremni da daju doprinos u borbi protiv koronavirusa i da što bolje dočekaju predstojeću ljetnju turističku sezonu od koje zavisi sudbina daljeg poslovanja za značajan dio ugostitelja i hotelijera.

“Iznenađeni smo što se današnjoj kampanji nijesu odazvali predstavnici ministarstava ekonomskog razvoja i zdravlja, a za šta su uredno dobili poziv”, dodaje se u saopštenju.

U toj NVO smatraju da je odgovornost za stavljanje epidemiološke situacije pod kontrolu na svima.

“Apelujemo na sve naše članove i goste da poštuju epidemiološke mjere kako bi na taj način dali doprinos u borbi sa virusom korona”, navodi se u saopštenju.

Oni su pozvali sve njihove članove da, u što kraćem roku, dostave spisak zaposlenih Ministarstvu ekonomskog razvoja putem e-maila [email protected] kako bi nastavili proces vakcinacije.

Najčitanije

Na Wall Streetu oprez

Njujork, (MINA-BUSINESS) - Na Wall Streetu su u srijedu berzanski indeksi ostali gotovo nepromijenjeni,...