fbpx
NaslovnicaMINA BusinessInvesticijePočela da radi i D-Marin Portonovi marina

Počela da radi i D-Marin Portonovi marina

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – U okviru Portonovi rizorta, jednog od najprestižnijih projekata rezidencijalnog tipa u ovom dijelu Evrope, počela je da radi i D-Marin Portonovi marina.

Iz Portonovog su saopštili da marina, koja je već poželjela dobrodošlicu prvim klijentima, posjeduje 238 vezova na kojima se mogu privezati plovila od sedam do 70 metara, a tokom sezone i ona najveća od 120 metara.

„Ova moderna marina, zaklonjena na ulazu u Bokokotorski zaliv, nudi klijentima sve što je potrebno za bezbjedan, siguran i ugodan boravak, uključujući nedavno otvoreni granični prelaz, a od uskoro i benzinsku stanicu“, rekli su iz Portonovog.

Oni su dodali da je tu i mnoštvo atrakcija koje se nude u sklopu rizorta, koji je 1. avgusta otvorio vrata posjetiocima.

„Svojim prvim zadovoljnim klijentima u marini D-Marin Portonovi nudi priliku da istraže mrežu D-Marin marina u Hrvatskoj, Grčkoj i Turskoj koristeći Happy Berth Days kampanju sa besplatnih sedam dana boravka u svakoj od ostalih marina i posebnim popustom od 40 odsto nakon isteka besplatnog boravka“, saopštili su iz Portonovog.

Portonovi rizort, na 26 hektara sa 214 rezidencija koje će u okviru prve faze otvaranja biti na raspolaganju budućim kupcima, predstavlja sinonim za najviši nivo usluge i nenametljiv luksuz svjetski prepoznatih brendova kao što su One&Only u Evropi sa Espace Chenot Health Wellness Spa centrom, čije se otvaranje očekuje naredne godine.

Najčitanije