fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPlaža Jaz u Budvi svrstana u top deset evropskih

Plaža Jaz u Budvi svrstana u top deset evropskih

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Plaža Jaz u Budvi je, prema ocjeni popularnog britanskog portala Beachatlas, jedna od top deset plaža za zabavu u Evropi, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO).

Iz NTO su kazali da se u članku naslovljenom sa Top 10 Party Beaches in Europe, popularna plaža na budvanskoj rivijeri našla, rame uz rame, sa najpopularnijim plažama Španije, Kipra, Grčke, Hrvatske i Bugarske.

Tekst privlači pažnju atraktivnim fotografijama plaža uz kratke opise i objašnjenja kako doći do njih. Navodi se i da su evropske plaže oduvijek bile odlična mjesta za odmor i zabavu.

“Plaža Jaz je duga šljunkovita plaža koja se nalazi nekoliko kilometara od Budve. Nudi veličanstven pogled, čistu plavu vodu i prekrivena je ležaljkama, suncobranima i barovima na plaži. Tu su i svlačionice, tuševi, toaleti i parking, ili baš sve što vam je potrebno za odličan dan na plaži”, piše u članku.

To sve, kako je navedeno, čini Jaz jednom od najpopularnijih plaža budvanske rivijere, te domaćinom brojnih koncerata i dešavanja posljednjih godina.

Predstavnik portala Beachtatlas, Davor Pavić, kazao je da je u pitanju specijalizovan portal posvećen plažama.

„Istražili smo svjetske obale kako bi na jednom mjestu skupili najbolje plaže svijeta. Između ostalog, pitali smo se koje su to najbolje party plaže u Evropi, napravili istraživanje i sastavili listu, na kojoj je Jaz na sedmom mjestu”, saopštio je Pavić.

Na prvom mjestu je Playa d’en Bossa na Ibici, na drugom atraktivna plaža Zrće na hrvatskoj obali, a tu su i plaže Paradise i Paraga na Mikonosu, neobična plaža Nissi smještena u blizini kiparskog ljetovališta Aja Napa, kao i Centralna plaža u Bugarskoj, koja predstavlja oličenje noćnog života i nezaboravnih žurki.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije