fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPartneri na unaprjeđenju ekonomskog ambijenta i pravednosti

Partneri na unaprjeđenju ekonomskog ambijenta i pravednosti

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Vlada u Uniji slobodnih sindikata (USSCG) vidi partnera koji dodatno treba da daje doprinos unaprjeđenju ekonomskog ambijenta i pravednosti u okviru svih asocijacija koje se bave pravima zaposlenih, saopštio je premijer Duško Marković.

On je u čestitki upućenoj generalnom sekretaru USSCG, Srđi Kekoviću, povodom deset godina od osnivanja Unije, kazao da je djelovanje te sindikalne organizacije u velikoj mjeri komplementarno temeljnim opredjeljenjima Vlade.

Vlada, kako je saopšteno iz Kabineta premijera, u fokus svojih politika stavlja društvenu i ekonomsku poziciju zaposlenih.

„Za prvu deceniju postojanja i djelovanja, prepoznati ste po dosljednom zalaganju za poboljšanje ukupnog položaja zaposlenih u skladu sa savremenim standardima sindikalizma i njihovo uključivanje u šire društveno-ekonomske procese“, navodi se u čestitki Markovića.

Vlada će, kao je dodao, još snažnije nastaviti svoje politike usmjerene ka dostizanju boljih uslova za kvalitetan život svake porodice i pojedinca, po mjeri razvijenih zemalja današnjice.

Najčitanije