fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOtvoren prvi Glovo Express u Podgorici

Otvoren prvi Glovo Express u Podgorici

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Glovo korisnici u Podgorici od danas imaju na raspolaganju dodatnu uslugu dostave – Glovo Express, koje će svim sugrađanima omogućiti ultra brzu dostavu najčešće konzumiranih namirnica.

Kompanija Glovo Montenegro otvorila je u Podgorici prvi Micro Fulfillment centar u Crnoj Gori, odnosno mini skladište u gradu namijenjeno isključivo za online trgovinu, koje će svim sugrađanima omogućiti ultra brzu dostavu najčešće konzumiranih namirnica.

„Direktno iz aplikacije, i udobnosti svog doma, korisnici mogu da biraju između široke palete prehrambenih proizvoda, ali i onih za domaćinstvo, njegu djece i životinja, a koji će im biti dostavljeni u roku do 20 minuta“, navodi se u saopštenju.

Sa ciljem brze dostave, više od 100 aktivnih kurira omogućiće sigurnu isporuku proizvoda od Glovo Express-a do krajnjeg korisnika, u traženim količinama i u najkraćem vremenskom roku.

„Prvi ovakav centar kompanije Glovo Montenegro otvoren je u Podgorici, a dio je globalnog plana ove kompanije da unaprijedi svoju Q-Commerce uslugu, koja podrazumijeva brzu dostavu velikog broja proizvoda, navode iz ove kompanije“, dodaje se u saopštenju.

Direktorica Glova za Crnu Goru, Bojana Radović, kazala je da je Glovo postao saveznik korisnika u gotovo svim sferama njihovih života.

„Zbog toga smo u svemu što radimo odlučni da kontinuirano unaprijeđujemo naše usluge i njihov kvalitet, i na taj način opravdamo dato povjerenje. Glovo Express je značajan korak u tom smjeru, ali i u smjeru unapređenja Q-commerce trgovine u Crnoj Gori“, rekla je Radović.

Micro Fulfillment centar je naziv koji se odnosi na inovativan model online trgovine, kreirane sa ciljem da putem usluge ultra brze dostave, na dnevnom nivou korisnicima nudi robu široke potrošnje.

Slični centri prisutni su u regionu – u Zagrebu i Beogradu, ali i šire, u Barseloni, Milanu i Bukureštu, sa ciljem da budu podrška svim korisnicima u obavljanju njihovih svakodnevnih obaveza na brz i efikasan način.

MFC regionalni direktor za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu (BiH), Hrvatsku i Crnu Goru, Bojan Barišić, rekao je da su kao kompanija odlučni da jačaju Q-commerce sektor, kao odgovor na promjene u navikama korisnika i zahtjeve svakodnevnog načina života.

„Zbog svega ovoga, u Glovu smo uvjereni da Q-commerce predstavlja budućnost trgovine na dnevnom nivou, a naročito smo ponosni što smo prvi koji u Crnu Goru uvode ovakvu uslugu“, smatra Barišić.

Radno vrijeme Glovo Express-a je od ponedjeljka do subote, od osam do 24 sata.

Trenutno je više od 100 Glovo Express centara u funkciji u više od 50 gradova i 16 zemalja u kojima Glovo posluje.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije