fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOstvareni prvi kontakti u vezi sa direktnim avio linijama ka Emiratima

Ostvareni prvi kontakti u vezi sa direktnim avio linijama ka Emiratima

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Brojni poslovni kontakti ostvareni su tokom predstavljanja ponude Aerodroma Crne Gore na svjetskoj izložbi Expo 2020 u Dubaiju, koji bi, kako je saopšteno, mogli otvoriti zvanične pregovore o uspostavljanju direktne avionske linije između Crne Gore i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Predsjednik Odbora direktora ACG, Nebojša Đoković, kazao je da kontakti koje su ostvarili su od izuzetnog značaja za ACG, ali i sveukupnu crnogorsku privredu i razvoj turizma.

“Osim toga, direktna veza između Crne Gore i Ujedinjenih Arapskih Emirata otvoriće nove mogućnosti za crnogorske putnike”, rekao je Đoković.

Ističući značaj predstavljanja ponude ACG na svjetskoj izložbi u Dubaiu, i moguće uspostavljanje direktne avio linije, zamjenik izvršnog direktora, Petar Radulović, kazao je da Crna Gora itekako ima šta da ponudi gostima i investitorima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

“To bio bilo od krucijalnog značaja za kompletnu privredu, posebno imajući u vidu visokoplatežne goste i ozbiljnje investitore kojima bi direktni letovi ka Crnoj Gori bili početni podsticaj da se preorjentišu na našu zemlju”, naveo je Radulović.

On je kazao da bi posjetiocima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata naša zemlja bila privlačna tokom cijele godine, i tokom ljetnje i zimske turističke sezone.

U delegaciji ACG na svjetskoj izložbi Expo je i član Odbora, Boro Todorović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije