fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOrganizuju akciju povodom petog rođendana

Organizuju akciju povodom petog rođendana

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Addiko banka organizuje posebnu Red Week akciju u okviru koje klijentima, koji od 5. do 11. jula apliciraju za keš kredit, daje mogućnost da uz odobrena sredstva dobiju poklon vaučer do 500 EUR za kupovinu u HDL marketima.

Akciju, kojom su obuhvaćeni postojeći i novi klijenti, banka organizuje povodom jubilarnog petog rođendana.

“Za građane koji žele da na brz i jednostavan način dođu do dodatne gotovine, ovo je izuzetna prilika da iskoriste rođendansku ponudu i ostvare dodatne povoljnosti. Jedinstvena ponuda odnosi se na sve gotovinske kredite koji zadovoljavaju uslove akcije, te zahtjeve podnesene u poslovnici i online – isključivo tokom trajanja akcije“, navodi se u saopštenju.

Direktor sektora prodaje proizvoda na malo, Ognjen Mijušković, rekao je da je početak jula u Addiko banci u znaku obilježavanja mini jubileja i pete godišnjice Addiko brenda.

„Tim povodom smo željeli da obradujemo postojeće i buduće klijente i omogućimo im posebne povoljnosti, čuvajući povjerenje koje nam je dato već petu godinu za redom“, naveo je Mijušković.

Direktor sektora za razvoj proizvoda i poslove zastupanja u osiguranju, Veselin Radulović, objasnio je da banka, imajući u vidu potrebe i navike klijenata u izazovnim vremenima, poklanja vaučer za trgovinu građanima koji se u rođendanskoj sedmici odluče da na brz i jednostavan način dođu do dodatnih novčanih sredstava.

Iz banke su saopštili da uz moderno korisničko iskustvo i niz drugih prednosti, korisnici mogu podići gotovinski kredit bez žiranata, bez obaveze prenosa zarade, uz odobrenje u roku od pola sata.

Atraktivna ponuda važi za sve klijente koji posjete Addiko poslovnice, a dodatni benefiti očekuju one koji za kredit apliciraju putem web stranice banke. Takođe, posebna ponuda važi i za mKredit koji klijenti mogu realizovati putem mobilnog telefona, uz 24-satni pristup Addiko m-banking aplikaciji.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Podrška za unapređenje privrednog ribolova na Skadarskom jezeru

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, pozvalo je zainteresovane da se do...