fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOrganizatori manifestacija da se prijave do sredine februara

Organizatori manifestacija da se prijave do sredine februara

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Turistička organizacija (TO) Tivta pozvala je sve zainteresovane organizatore manifestacije da se do 15. februara prijave za dodjelu sredstva za pokrivanje dijela troškova organizacije događaja na području te opštine.

Sredstva planirana budžetom TO Tivat dodjeljuju se bespovratno na osnovu zahtjeva za dodjelu sredstava za pokrivanje dijela troškova organizacije manifestacija i druge prateće dokumentacije.

Mogu se dodijeliti isključivo za manifestacije koje se održavaju u ovoj godini.

„Dodijeljena sredstva se mogu koristiti za organizovanje manifestacija od međunarodnog, nacionalnog ili regionalnog značaja kao glavnog motiva dolaska turista u destinaciju, sa ciljem promocije Tivta kao turističke destinacije, podizanja marketinške vrijednosti destinacije i razvoja sadržaja koji utiču na produženje turističke sezone, te povećanja turističkog prometa posebno u periodu predsezone i postsezone“, navodi se u saopštenju.

TO Tivat može odobriti podršku najviše do 30 odsto opravdanih/prihvatljivih troškova manifestacije.

Broj manifestacija i događanja koja će se finansirati, kao i iznosi odobrene podrške, zavise od raspoloživog budžeta kao i od broja pristiglih prijava.

Bespovratna sredstva će se odobravati za organizaciju i realizaciju zabavnih, sportskih, kulturnih, eno-gastronomskih, tradicionalnih, umjetničkih manifestacija.

Program ne uključuje podršku za organizaciju stručno tematskih skupova, konferencija, kongresa i drugih poslovnih skupova, kao i skupova koji imaju vjerski i politički karakter.

Zahtjev sa pratećom dokumentacijom se dostavlja na adresu TO Tivta.

Detaljnije informacije mogu se pogledati na linku https://tivat.travel/ostalo/pozivi-programi-i-obavjestenja/.

Kontakt osoba je Milorad Karadžić na mejl [email protected] i broj telefona 067 344 429.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije