fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOd sjutra zimski red vožnje

Od sjutra zimski red vožnje

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Bella Boka uvešće od sjutra zimski red vožnje javnog transporta na moru i hibridnim brodom Gracijana povezaće, dva puta dnevno, Herceg Novi, Tivat i Kotor.

Iz kompanije je saopšteno da će prvi polazak iz Tivta za Herceg Novi biti sa Pina u devet ujutro, dok će se u suprotnom pravcu sa Škvera krenuti u deset ujutro.

“Prvi polazak iz Tivta za Perast i Kotor biće u 11 sati, a iz Kotora u drugom smjeru od 12 sati i 15 minuta sa stanice u Gradskom parku. Drugi polazak iz Tivta za Herceg Novi biće u 13 sati i 45 minuta, a iz Herceg Novog će se polaziti u suprotnom smjeru sat kasnije”, navodi se u saopštenju.

Posljednji polazak iz Tivta za Perast i Kotor biće u 15 sati i 45 minuta, a iz Kotora u suprotnom smjeru od 17 sati.

Od Tivta do Novog karta će iznositi četiri EUR, od Herceg Novog do Perasta pet, a od Kotora do Novog 6,5 EUR. Putnici će, od Kotora do Tivta, moći da stignu za pet EUR.

“Uz zimski red vožnje spremili smo i novogodišnje iznenađenje za najmlađe žitelje Bokokotorskog zaliva.Tokom naredna tri vikenda,u sklopu novogodišnjeg programa u Tivtu, klizališta i Bazara, svake subote i nedjelje do kraja godine naša Gracijana voziće besplatno djecu u pratnji roditelja od Herceg Novog, Perasta i Kotora do Tivta”, rekli su iz kompanije.

Besplatne karte za djecu važe samo u pratnji roditelja, dok su za starije članove porodica cijene karata iste kao i za ostale putnike.

“Za narednu ljetnju sezonu planiramo da našu flotu pojačamo sa dva do tri nova ekološka broda sa najmodernijom tehnologijom i novim stanicama koje ćemo utvrditi nakon detaljnih analiza, osluškujući sugestije lokalnog stanovništva”, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije