fbpx
NaslovnicaGlavna vijestOd sjutra proizvodi po nižim cijenama

Od sjutra proizvodi po nižim cijenama

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Svaki građanin će osjetiti benefite akcije Stop inflaciji, jer će od sjutra imati izbor različitih proizvoda i mogućnost da ih kupuju po znatno nižim cijenama, saopštio je ministar ekonomskog razvoja i turizma, Goran Đurović.

On je na sjednici Vlade kazao da su do danas svoje antiiflacione korpe dostavili Voli, Laković, Domaća trgovina, Mercator, Franca i Mega promet.

„Oni su pokazali društvenu odgovornost i dali jako korektne cijene. Većina je dala ne samo 25 traženih proizvoda, nego i veći broj, 30, 40, čak i više“, rekao je Đurović.

On je naveo da akcija kreće sjutra ujutro i dodao da će obići po jednu prodavnicu iz svakog lanca da vidi kako ide akcija.

„Siguran sam da će ovaj partnerski poduhvat biti uspješan“, dodao je Đurović.

On je pozvao i druge da im se priključe kako bi sa svih polja zajednički krenuli da suzbijaju inflaciju i omogućili građanima da mogu mjesec da prožive normalno od svojih primanja.

„Sve korpe će biti objavljene i poslate svim medijima, a biće i na našim mrežama. Mogu građani da pogledaju šta nude lanci i šta im odgovara i da shodno tome opredijele gdje će nešto da kupe“, kazao je Đurović.

On je naveo da prva takva akcija traje do kraja aprila, zatim do kraja maja, pa će vidjeti generalno kakva će biti situacija.

„Mislim da će akcija imati i te kako efekta u oom periodu koji je pred nama“, dodao je Đurović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije