fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOd naredne sedmice popusti na zelenim pijacama

Od naredne sedmice popusti na zelenim pijacama

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Dio zakupaca sa zelenih pijaca Pobrežje, Bazar i Forum će od naredne sedmice, u saradnji sa preduzećem Tržnice i pijace, organizovati Discount day, tokom kojeg će se odobravati popust do 20 odsto na cjelokupni asortiman ili pojedine proizvode.

Iz Biroa za odnose s javnošću Glavnog grada je saopšteno da će Discount day na zelenoj pijaci Pobrežje biti utorkom, na pijaci Bazar srijedom, a četvrtkom u tržnici Forum.

“Discount day počinje u utorak na zelenoj pijaci Pobrežje i prema rasporedu će se dalje nastaviti po pijacama do kraja aprila, tokom kojeg obilježavamo i Međunarodni dan zdravlja. I ovom akcijom želimo da podsjetimo koliko je za očuvanje zdravlja važna pravilna ishrana, posebno u doba pandemije koje trenutno živimo”, navodi se u saopštenju.

Učešće su do sada potvrdili prodavci voća, povrća, sireva, cvijeća, kolača, domaće piletine i suhomesnatih proizvoda.

Cilj projekta je promocija pijace, vraćanje kupaca na pijacu i tokom radnih dana, a ujedno i da se pokaže zahvalnost stalnim kupcima koji cijene kvalitet i mogućnost raznovrsnog izbora proizvoda koji se nudi na podgoričkim pijacama.

Najčitanije