fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOčekuju uspješniju sezonu

Očekuju uspješniju sezonu

Ulcinj, (MINA-BUSINESS) – Turistička sezona u Ulcinju trebalo bi da bude bolja od prethodne, saopštio je predsjednik te opštine Aleksandar Dabović.

On je rekao da je turistička sezona na pragu i da su počeli sa pripremama kako bi Ulcinj spremno dočekao turiste.

„Mi smo startovali s pripremom turističke sezone na papiru. Prvo smo obišli Turističku organizaciju kako bi vidjeli kakvi su njihovi planovi. Planiramo da se svi uključimo – kako hotelijeri i ostali turistički privrednici, tako i naše institucije, da bi zajednički uspjeli da sezonu dovedemo donekle uspješnom. Koliko god to bude, samo da bude bolja od prethodne”, poručio je Dabović.

On je za agenciju Mediabiro kazao da je zadovoljan zbog činjenice što se iz dana u dan popravlja epidemiološka situacija u Ulcinju.

Dabović je Domu zdravlja uručio zahvalnicu za, kako je kazao, sav njihov neumorni trud.

„Želim da im poručim da istraju u borbi protiv pandemije, a svim sugrađanima da ne oklijevaju nego da se vakcinišu što prije. Optimista sam da ćemo do ljeta biti svi imunizovani ili pripremljeni na drugi način za doček turista”, rekao je Dabović.

Prema njegovim riječima, najbolje je ići korak po korak i rješavati jedan problem za drugim.

„Znamo svi da je teška situacija, ali ne smijemo se predavati. Daćemo sve od sebe i vidjećemo kako će se sve odvijati”, naveo je Dabović.

On je rekao da su prioriteti u narednom periodu usmjereni ka razvijanju i uređivanju grada.

Dabović je najavio da će se baviti „onim što najbolje zna, a to je planiranje i projektovanje”.

„To je nešto što moramo uraditi kako bismo razvili ili počeli razvijati Ulcinj. Najavio sam rekonstrukciju kino sale, kao i izgradnju nekoliko mikro-lokacija po gradu, koje će znatno oplemeniti neke urbane djelove grada. To znači uređenje dječijih igrališta, zapuštenih zelenih površina, parkova i spomenika”, kazao je Dabović.

Najčitanije

Penzioneri traže hitnu reformu sistema PIO

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Savez udruženja penzionera Crne Gore tražio je od Vlade hitnu reformu...