fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOčekuju korektne cijene zakupaca plaža

Očekuju korektne cijene zakupaca plaža

Budva, (MINA-BUSINESS) – Preduzeće Morsko dobro od zakupaca plaža očekuje korektne cijene, jer je zbog čitave situacije sa koronavirusom ovo godina solidarnosti, saopštio je njegov direktor Predrag Jelušić.

“Vjerujem da je svim našim zakupcima kao i svima godina izgubljenih očekivanja. Očekujemo korektne cijene od zakupaca, jer je, zbog koronavirusa, ovo godina solidarnosti. Bićemo u prilici da to pratimo i nadamo se da će svi imati osjećaj dobre mjere”, rekao je Jelušić za TVCG.

On je kazao da ostaje mjera da nakon 17 sati ležaljke budu besplatne.

Jelušić je poručio da se ugovori sa Morskim dobrom moraju poštovati i da nema mjesta za improvizacije, prenosi portal RTCG.

Plaže su, kako je podsjetio, otvorene od petka.

“Mi smo napravili jedan set mjera. Zakupci će dobiti jasne smjernice od Instituta za javno zdravlje, poštovaće se fizička distanca, veća higijena, mjeriće se kvalitet vode ove godine malo intenzivnije i transparentnije će biti analize za građane i goste”, naveo je Jelušić.

Prema njegovim riječima, dogovor je i da spasioci obnove svoje licence, te prema tome, kako smatra, nema smetnji da ljeto u Crnoj Gori zaista i počne.

Tržište je slobodno za cjenovnu politiku, ali Jelušić smatra da cijene ne bi trebalo da ove godine budu veće.

Najčitanije