fbpx
NaslovnicaMINA BusinessObjavili promo pjesmu o Crnoj Gori

Objavili promo pjesmu o Crnoj Gori

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma objavilo je novu promo pjesmu o Crnoj Gori, pod nazivom Gdje drže se za ruke planine i more.

Iz Ministarstva su objasnili da je pjesma rezultat nove promotivne kampanje sa glavnim partnerima – Voli trade, Nacionalna turistička organizacija (NTO), Privredna komora (PKCG) i Turistička organizacija Budva (TOB).

Spot je sniman na više lokacija u Crnoj Gori i predstavlja sve atraktivne turističke lokacije od Ulcinja do Boke, Herceg Novog, Budve, Podgorice, Prijestonice Cetinje, Nikšića, Durmitora, Pljevalja, Bijelog Polja.

“Kako je ljetnja turistička sezona zvanično počela, spot je plasiran u pravom trenutku. Namijenjen je svim zainteresovanim turistima koji mogu da vide šta ih sve očekuje u Crnoj Gori, ne samo tokom ljeta, već i 365 dana”, rekli su iz Ministarstva.

Autor spota je Dejan Senić iz Bara, muziku i tekst je napisao Zvonimir Đukić Đule, aranžman je radio Vojislav Aralica, dok su izvođači numere frontmen crnogorske grupe Crveno i crno Novak Raičković, frontmen crnogorske grupe Toć Bojan Stojanovski i regionalno priznati basista Dragan Ivanović iz Kotora.

Spot se može pogledati na linku https://youtu.be/k5SsC1wlTto

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Cijene nafte pale nakon iranskih poruka

Njujork, London, (MINA-BUSINESS) - Cijene nafte pale su u petak na međunarodnim tržištima prema...