fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNTO učestvuje u seriji webinara u okviru projekta ADRION 5 Senses

NTO učestvuje u seriji webinara u okviru projekta ADRION 5 Senses

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna turistička organizacija (NTO), kao glavni nosilac EU projekta ADRION 5 Senses za Crnu Goru, učestvuje u seriji webinara koji imaju za cilj izgradnju i usavršavanje profesionalnih kapaciteta za zaposlene u turizmu.

Iz NTO-a je saopšteno da je nakon prvog uspješno održanog webinara na temu Senzorni marketing u ADRION regiji, planirana organizacija još dva webinara na kojima zainteresovani turistički djelatnici mogu uzeti aktivno učešće.

“Drugi webinar na temu ADRION 5 Senses – jedan brend za sve održaće se danas u 15 sati, a pristup webinaru dostupan je putem linka
https://zoom.us/j/91982457864?pwd=N2tFcEZXY1hXVEdHbURkY3FCRG5aUT09”, navodi se u saopštenju.

NTO će, na trećem webinaru na temu Stvaranje sinergije u ADRION regionu, organizovati predavanje sa posebnim osvrtom na ruralni turizam, koje će održati predavač na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo u Kotoru i autor monografije Ruralni turizam u Crnoj Gori: Marketing aspekt razvoja, Ilija Moric.

Treći webinar održaće se u petak u 15 sati, a webinaru je moguće pristupiti putem linka https://zoom.us/j/99871956867?pwd=dDk2MHAxUStJWHlmVnFCOHBPUC9PQT09.

Projekat ADRION 5 Senses finansira se iz fondova Evropske unije, u okviru ADRION Jadransko-Jonskog programa i obuhvata devet partnerskih organizacija iz Jadransko-Jonske regije.

NTO kao nosilac projekta za Crnu Goru u prethodnom periodu aktivno je bila angažovana na sprovođenju aktivnosti projekta, među kojima su izrada strateškog i akcionog plana multisenzornog turizma u Crnoj Gori, promocija ADRION 5 brenda na sajmovima turizma u Atini, Madridu i Milanu kao i putem organizacije studijskog putovanja za domaće učesnike u turizmu, te organizacija seminara na kojem su razmatrene teme kao što su marketing i razvoj održivog turističkog proizvoda, digitalni marketing, ali i marketing u kriznoj situaciji, kao jedna od aktuelnih tema usljed pandemije koronavirusa.

Više informacija o projektu, koji se uspješno završava u decembru dostupno je na ADRION web platformi: www.adrion5senses.eu, a u toku je i kreiranje aplikacije, na kojoj će biti predstavljene ADRION 5 Senses lokacije u Crnoj Gori.

Najčitanije