fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNovi Telenor pripejd paketi sa više kredita i više interneta

Novi Telenor pripejd paketi sa više kredita i više interneta

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Telenor je, u okviru novogodišnje kampanje, pripremio dva nova paketa za priprejd korisnike.

“Nove pripejd ponude osmišljene su tako da korisnicima pruže dovoljno mogućnosti za komunikaciju, surfovanje internetom i uživanje u aplikacijama dostupnim putem Telenorove 4G mreže”, navodi se u saopštenju kompanije.

Korisnicima su od ponedjeljka na raspolaganju pripejd paketi po cijeni od pet i deset EUR.

Korisnik koji kupi paket od pet EUR ima mogućnost da tokom sedam dana koristi 50 gigabajta (GB) interneta i 50 EUR kredita za pozive i poruke u nacionalnom saobraćaju.

“Korisnici koji se odluče za paket koji košta deset EUR mogu besplatno aktivirati čak 200 GB interneta i 100 EUR kredita za pozive i poruke u nacionanom saobraćaju u trajanju od 15 dana od momenta aktivacije kartice”, navodi se u saopštenju.

Korisnici takođe mogu uživati i u svojim omiljenim aplikacijama, jer u okviru oba paketa dobijaju po deset GB interneta mjesečno za Facebook i Instagram, koji važi godinu od aktivacije.

“Uz nove pripejd pakete, korisnici imaju mogućnost aktivacije tarifnog dodatka Telenor start po cijeni od četiri, odnosno šest EUR, u zavisnosti od toga koji paket koriste. Aktivacijom dodatka od četiri EUR dobija se 50 GB interneta i 50 EUR bonus kredita koji važe sedam dana, dok se aktivacijom dodatka od šest EUR dobija 200 GB interneta i 100 EUR bonus kredita u trajanju od 15 dana”, rekli su iz kompanije.

Sve informacije o novoj ponudi dostupne su na sajtu www.telenor.me.

Najčitanije