fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNove cijene gradskog i prigradskog prevoza od 1. januara

Nove cijene gradskog i prigradskog prevoza od 1. januara

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Autobuski prevoznici u Podgorici odlučili su da od 1. januara povećaju cijene karata gradskog i prigradskog prevoza.

Jedan od prevoznika Janko Bulatović, rekao je u Jutarnjem programu TVCG da još nijesu definitivno odlučili koliko će iznositi nove cijene prevoza i najavio da će u ponedjeljak imati sastanak sa lokalnim Sekretarijatom za saobraćaj, prenosi portal RTCG.

Tada bi, kako je objasnio, trebalo da imaju i više informacija.

“Insistiraćemo da se vrate stare cijene karata, koje su važile od početka pilot projekta elektronske karte, a cijena prve zone gradske karte najvjerovatnije će biti jedan EUR, umjesto dosadašnjih 90 centi, ali nemojte me držati za riječ”, kazao je Bulatović.

On je dodao i da možda ne dođe do poskupljenja, ukoliko bude boljeg predloga.

“Pomoć nije izostala od Glavnog grada u dva navrata ove godine, kao i od Vlade koja je pomogla sve prevoznike sa po 500 EUR po voznoj jedinici”, podsjetio je Bulatović.

Od sastanka u Sekretarijatu očekuju partnerski odnos i razumijevanje.

Bulatović je objasnio da su svima poznati faktori koji utiču na poskupljenje karata u gradskom prevozu, te da sa postojećom cijenom ne možemo servisirati usluge prevoza i ponuditi kvalitetniju uslugu.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije