fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNova lokacija punkta EPCG u Delti

Nova lokacija punkta EPCG u Delti

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Informativno-naplatni punkt Elektroprivrede (EPCG) u tržnom centru Delta City nedavno je izmješten na novu lokaciju, pa sada potrošači usluge te kompanije mogu dobiti na lokaciji na prvom spratu, preko puta butika XYZ.

Takođe, od ponedjeljka na informativno-naplatnom punktu u Danilovgradu, omogućeno je i potpisivanje svih vrsta ugovora, kao što su ugovori o snabdijevanju i otplati duga, što do sada nije bio slučaj.

“Potrošačima za sve informacije na raspolaganju je call centar na broju 19100 ka kojem su pozivi besplatni iz svih mreža u Crnoj Gori, imejl adresa [email protected], Fejsbuk i Instagram profili EPCG”, navodi se u saopštenju.

Iz EPCG su rekli da je za elektronsko podnošenje dokumentacije za proceduru promjene imena-naziva kupca [email protected] za gradove Podgorica, Cetinje, Danilovgrad i Tuzi, a [email protected] za Ulcinj, Bar, Budvu, Tivat, Kotor i Herceg Novi.

Mejl [email protected] je za gradove Kolašin, Mojkovac, Bijelo Polje, Berane, Plav, Rožaje, Petnjica, Andrijevica i Gusinje, a [email protected] za Nikšić, Šavnik, Žabljak i Pljevlja.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

SNP

Kaluđerović: Bez odlaganja uvesti Amber Alert sistem

Podgorica, (MINA) - Poslanica Socijalističke narodne partije (SNP) Slađana Kaluđerović pozvala je Vladu i...