fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNova internet prezentacija Opštine Tivat

Nova internet prezentacija Opštine Tivat

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Opština Tivat redizajnirala je zvanični veb sajt i prilagodila ga potrebama građana.

“Zvanična veb prezentacija Opštine Tivat, od danas je u novom ruhu, redizajnirana i prilagođena potrebama građana. Navigacija je reorganizovana sa ciljem veće preglednosti i što jednostavnije upotrebe”, navodi se u saopštenju Službe predsjednika Opštine.

Fokus redizajna je, kako su objasnili, bio i na obezbjeđivanju bržeg i lakšeg korisničkog pristupa i pregleda sadržaja, kako na tradicionalnim ekranima, tako i na mobilnim telefonima i drugim uređajima.

“Definisali smo i sproveli standard objava informacija na veb sajtu, tako da su informacije logički kategorisane, a članci koji se objavljuju ‘markirani’ piktogramima pripadajućih opštinskih organa i službi”, dodaje se u saopštenju.

Kako su naveli, određeni segmenti sadržaja još su u procesu postavljanja, zbog nove Odluke o organizaciji rada lokalne uprave.

“Stoga građane molimo da se obrate nadležnim organima ukoliko ne mogu pronaći ma koji obrazac ili formular, kako bi im isti bio dostavljen”, rekli su iz Opštine.

Redizajn i implementacija rješenja novog veb sajta, rezultat su višemjesečne saradnje Opštine sa IT konsultantskim preduzećem Digital Solutions Montenegro iz Tivta i web development studiom MaivDesign iz Vankuvera, koji su sproveli sve dogovorene izmjene i poboljšanja.

Nova rješenja na sajtu, pored brzine učitavanja, obezbjeđuju veću sigurnost i dostupnost u odnosu na prethodno rješenje.

Najčitanije

berza

Pad indeksa i rast prometa na berzi

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Neznatan pad oba indeksa i rast prometa obilježili su na Montenegroberzi...